Weidehekken

Hebt u een weidehek of landhek voor om uw weiland nodig? Dan bent u bij NedLandic aan het goede adres. NedLandic heeft weide- en landhekken met een lange levensduur in diverse maten. NedLandic is een grote webshop in hoge kwaliteit paardenbenodigdheden en producten voor rond de boerderij. Naast weidehekken bestaat het assortiment uit onder andere paardenhindernissen, voerbakken en schrikdraad.

Uw weidehek kiezen

Bij de keuze voor een weidehek is het belangrijk om vooraf te bedenken welke dieren in de weide gaan komen. Denk aan paarden, koeien, schapen of geiten. Zo kunt u voor koeien beter een ander type weidehek kiezen en is prikkeldraad voor paarden niet handig in verband met de kans op verwonding. Het hek van uw weide of erf bepaalt de uitstraling van de omgeving. In sommige gevallen kunt u het beste kiezen voor hout om de natuurlijke uitstraling, in andere gevallen is gegalvaniseerd ijzer een betere keuze. Er is keuze uit vaste maten maar ook uit verstelbare hekken, in sommige gevallen uitgevoerd met schapengaas. Komt u er niet uit? Dan helpen we u uiteraard graag.

Bestellen

Doordat de weidehekken bij NedLandic gemakkelijk online te bestellen zijn en de producten uit voorraad leverbaar zijn kunt u snel beschikken over de gewenste weidehekken. Door de verstelbare scharnieren zijn de landhekken eenvoudig recht te hangen. Bijpassende palen zijn bij NedLandic ook via de website te bestellen.