Niet beschermd tegen ziektes

Afgelopen jaar had ik de planning om een aantal maanden rond te gaan reizen in het werelddeel Afrika. Echter kon ik na een aantal dagen alweer ziek naar huis, nadat ik in Tanzania was geland. Voor mijn reis had ik mij namelijk niet laten inenten tegen verschillende infectieziektes, waardoor ik direct al op de derde dag tegen malaria aan was gelopen. Op de tweede dag was ik namelijk gestoken door een mug en deze heeft toen blijkbaar een infectie naar mij overgedragen. Hierdoor ben ik direct teruggevlogen naar Nederland om vervolgens twee weken later met de juiste inentingen terug te vliegen naar Tanzania (vaccinaties Tanzania).

Belangrijk om te laten inenten

Als de beste weet ik hoe belangrijk het is om jezelf vooraf te laten inenten tegen verschillende infectieziektes die aan de andere kant van de wereld actief zijn. Op deze manier bescherm jij jezelf namelijk tegen deze ziektes, waardoor je een hoop ellende wordt bespaart. Zelf ben ik via het internet terecht gekomen bij Thuisvaccinaties, die mij geholpen hebben aan alle juiste vaccinaties tegen verschillende infectieziektes.

Op reis naar Indonesië

Gaat u niet naar Tanzania, maar ben jij van plan om naar Indonesië te reizen? Dan zijn de vaccinaties Indonesië ten zeerste aan jou aan te raden!