Inzicht op uw gedrag

Een paard is een enorm slimme dier en paarden kunnen een profiel voor uw schetsen die van uw eigen is. Een paard kan namelijk een enorm goed spiegelbeeld afleveren van uw gedrag. Een paard is namelijk enorm eerlijk en voelt precies uw gedrag aan. Zij kunnen hierdoor uw houding volledig nabootsen door middel van hun gedrag. Op deze manier ziet u via een paard uw eigen houding en weet u direct hoe u in deze maatschappij staat. Heeft u bijvoorbeeld een gesloten houding? Dan zal de paard zich heel gesloten gedragen! Coachen met paarden is voor diegene die graag zijn of haar houding wilt verbeteren, of juist een antwoord wilt op bepaalde vragen.

Waarom altijd ruzie op het werk

Het kan soms voorkomen dat u als werknemer van een bepaald bedrijf vaak in conflict ligt met verschillende collega’s. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar als het regelmatig voorkomt dat u ruzie heeft met een collega, dan zal de oorzaak vaak dichterbij uzelf liggen als bij anderen. Een houding van iemand is enorm belangrijk, en zorg dat uw eigen houding altijd vrolijk en open is.

Houding verbeteren

Heeft u vraagtekens bij uw eigen houding en wilt u uw houding testen? Surf dan naar de website van Unicornis voor een workshop met paarden!