Duurzame Ongediertebestrijding

Persbericht

02-04-2013

Rosmalen

Nieuwe vorm van Ongediertebestrijding. Zonder gebruik van GIF. Duurzame Ongediertebestrijding.

Duurzame Ongediertebestrijding oftewel Ongediertebestrijding zonde GIF. Met deze vorm van Ongediertebestrijding maken wij gebruik van het elektriciteitsnetwerk in een gebouw. Dit heeft van zichzelf een elektromagnetisch veld. Door middels van een unit wordt de achtergrond van dat veld aangepast.

De unit werkt door een spoel te switchen tussen de actieve en neutrale pool van de elektrische voeding. Dit veroorzaakt korte elektrische schokken van 50 Hz, die door de bedrading het bestaande elektromagnetische veld effectief regelen, dat wordt gecreëerd door de frequentie van 50 Hz, dankzij het aan en uit switchen van de spoel.

Ratten, muizen en kakkerlakken kunnen deze verandering niet verdragen. Ze raken gedesoriënteerd, gestrest en kunnen niet meer eten, drinken , slapen en voortplanten. Ze voelen zich niet fijn, gaan weg en komen niet meer terug.

De unit produceert geen magnetisch veld om de knaagdieren en kakkerlakken te verjagen. De effectiviteit van de unit is puur de aard van het moduleren van de bestaande achtergrond van het elektromagnetische veld dat geproduceerd wordt door de voedingsbedrading. Wanneer de unit geactiveerd is, ontstaat er geen significantie toename van het magnetische veld door de bestaande bedrading.

Plug-In Pest Free Nederland is een organisatie die als missie heeft: Door middel van Ongediertebestrijding zonder GIF zoveel mogelijk het gebruik van gifstoffen uitbannen met als resultaat een gezondere en veiligere leefomgeving.

Deze vorm van Ongediertebestrijding is, Duurzaam, Milieuvriendelijk, Diervriendelijk, Hygiënisch, Veilig, Kosten besparend. Deze vorm is de oplossing voor bedrijven in de voedingsmiddelen industrie waar met HACCP systemen en Hygienecodes wordt gewerkt.

Plug-In Pest Free Nederland / België

Heikampweg 3

5249 JX Rosmalen

www.pestfree.nl