Herbalife voetbalclubs bovenaan de eredivisie

Alle 3 de voetbalclubs waarvan Herbalife voedingssponsor is, staan sinds afgelopen weekend bovenaan de Eredivisie

Herbalife 24

Alle 3 de voetbalclubs waarvan Herbalife voedingssponsor is, staan sinds afgelopen weekend bovenaan de Eredivisie.

Ajax
Ajax speelde zaterdag thuis tegen NEC. Wetende dat de 2 belangrijkste concurrenten PSV en Feijenoord allebei punten verloren in hun wedstrijden begonnen ze vrij relaxed aan de wedstrijd. Dat uitte zich ook in het scoreverloop. Viktor Fischer twee keer, Van Eijden eigen goal en uiteindelijk Ryan Babel zorgden voor vier goals. NEC scoorde 1x tegen wat de uitslag op 4 -1 bracht.
Ajax staat nu met 3 punten voor op de directe concurrent PSV.

PSV
PSV had het veel lastiger in Kerkrade tegen Roda JC. Hoewel Toivonen 2x achter elkaar scoorde en een achterstand omboog in een voorsprong, maakte Roda in de laatste minuten toch nog 2 – 2. Hierdoor verloor het 2 belangrijke punten en wordt de wedstrijd tegen Ajax over enkele weken cruciaal. Bij verlies is PSV vrijwel zeker uitgeschakeld voor het kampioenschap en zal het moeten blijven strijden voor een 2e plaats.

Vitesse
De derde door Herbalife gesponsorde club Vitesse had het lastig thuis tegen Pec Zwolle maar won wel. Door het verlies van Feijenoord schoof Vitesse een plaats op naar plek 3 van de eredivisie. De club uit Arnhem heeft net als PSV 57 punten alleen een slechter doelsaldo. Feijenoord volgt op 56 punten.

Herbalife
Herbalife is de belangrijkste voedingssponsor van de eredivisie en lijkt een belangrijk aandeel te hebben in de competitie. Het bedrijf dat bekend is geworden met maaltijdvervangers is zich via Herbalife 24 meer gaan richten op (top)sporters. Door het gebruik van de Herbalife producten ervaren de voetballers een sneller herstel na de wedstrijd en worden de prestaties geoptimaliseerd. Ze worden hierbij ondersteund en begeleid door de wetenschappers van Herbalife.

Naast genoemde clubs is Herbalife tevens voedingssponsor van FC Spartak Moskou en het Belgisch Nationaal Team (sinds de sponsoring 16e op de Fifa ranglijst en hiermee de hoogste notering ooit ! De Rode Duivels staan tevens 1e in Poule A)