jouwMaatkast.nl de maatmeubelgigant in wording!?

Frechen – 28.03.2013

jouwMaatkast.nl bereid haar assortiment van individuele meubels op maat uit. Hierdoor biedt jouwMaatkast.nl haar klanten nog meer mogelijkheden om hun totale inrichting op maat en naar individuele wens in te richten.

jouwMaatkast.nl is onderdeel van het Duitse concern deinSchrank.de GmbH, wat in Duitsland marktleider is in het online aanbieden van individuele meubels op maat. Via jouwMaatkast.nl wordt dit concept ook al in Nederland aangeboden alleen was het assortiment nog niet zo uitgebreid als dat van de Duitse webwinkel. Om ook de Nederlandse klant in haar behoeften te voorzien is de site volledig vernieuwd.

Uitbereiding van het assortiment

Naast de vernieuwing van de website is misschien nog wel het belangrijkste dat er een grote assortimentsverandering heeft plaats gevonden. Dit betekent dat naast de kasten en schappenkasten die al op maat door jouwMaatkast.nl aangeboden werden er tegenwoordig een groot aantal nieuwe producten in het assortiment zijn opgenomen. Zo kunnen klanten tegenwoordig ook sideboards, dressoirs, commodes, tafels, banken en hoekkasten zelf ontwerpen en bestellen. Hierdoor kan de gehele wooninrichting op maat en naar individuele wens vormgegeven worden. Klanten kunnen eenvoudig via www.jouwMaatkast.nl aan de hand van een configurator zelf een ontwerp maken en hierin de indeling, decors en afmetingen helemaal zelf bepalen. Hierdoor voorziet jouwMaatkast.nl voor elke ruimte een mooi en passend meubel.

Dit past precies bij de wensen van de consumenten van nu. In een tijd waarin consumenten graag design en kwaliteit in huis halen passen individuele meubels op maat hier helemaal bij. Hier speelt jouwMaatkast.nl goed op in met de huidige uitbereiding van haar assortiment en vernieuwing van de website. Door elke klant de mogelijkheid te geven zijn eigen ideeën om te zetten in werkelijke ontwerpen tegen bovendien een gunstige prijs, wordt het voor een grotere doelgroep mogelijk om maat meubels in huis te halen. Door de combinatie van maat werk, kwaliteit en het gemak waarmee klanten de producten zelf kunnen monteren heeft jouwMaatkast.nl het gat opgevuld tussen de standaard meubelgigant en het maatwerk van de meubelmaker. Hierdoor ziet het er naar uit dat na Duitsland ook Nederland zijn eerste maatmeubelgigant online tot haar beschikking heeft. Wat de dagen van rond lopen in overvolle meubelboulevards tot het verleden laat behoren en het gemak thuis bestellen ook voor maatmeubels mogelijk maakt.

Over jouwMaatkast.nl

jouwMaatkast.nl is onderdeel van het Duitse deinSchrank.de GmbH, dit is een Duits merk dat marktleider is op het gebied van maatmeubels die verkocht worden via internet. In Duitsland heeft deinSchrank.de inmiddels vier webwinkels. deinSchrank.de produceert haar meubels uitsluitend in Duitsland en verkoopt deze inmiddels in 6 Europese landen.
Haar kerncompetenties liggen in de klantindividuele productie van maatmeubels, die klanten persoonlijk online kunnen ontwerpen aan de hand van een online configurator.

Samenvatting:
jouwMaatkast.nl heeft haar website opnieuw ontworpen waardoor klanten nog specifieker hun individuele meubels op maat ontwerpen kunnen. Bovendien is het assortiment nog verder uitgebreid met sideboards, dressoirs, commodes, tafels, banken en hoekkasten. Hierdoor is het voor klanten nu mogelijk om de gehele inrichting bij jouwMaatkast.nl te bestellen.