Heerlijke tapas bij een restaurant in Hengelo

Pas geleden hebben mijn vriend en ik echt overheerlijke tapas gegeten in een restaurant in Hengelo. Van te voren hebben wij natuurlijk wel even op internet gekeken of onze voorgangers ook zo enthousiast waren na afloop. In ieder geval staat dit restaurant in de wijde omgeving erg goed aangeschreven. Leuk is dat er 4 maart weer live muziek komt en dat geeft extra sfeer aan het geheel. Wij vonden de tapas bij dit restaurant in Hengelo erg lekker en hebben zeker genoten. Daarmee willen we dit restaurant in Hengelo zeker aanraden aan mensen die in de buurt wonen. Mijn vriendin was eigenlijk jarig, maar dat hadden we niet direct verteld. Ze waren er dus niet op voorbereid, maar toch hadden ze een overheerlijk toetje voor ons geregeld van het huis. Dat vonden wij erg netjes van dit restaurant in Hengelo. Soms is het wel lastig om een goed restaurant te vinden.

Ook lekker eten bij een restaurant in Hengelo?

Dan raden wij aan om eerst even te kijken wat andere mensen in de omgeving van het restaurant vinden. Sommige restaurants in Hengelo of omgeving steken nu eenmaal met kop en schouders boven anderen uit. Wilt u er zeker zijn dat het goed gaat bevallen, dat moet u goed kijken wat de meningen van anderen zijn. Ik raad iedereen wel even aan om van te voren te reserveren, want vol is vol en dat is dan niet te wijden aan de gastvrijheid maar aan dat u zich zelf niet goed voorbereid heeft. Let daarom goed op of er wel plek is in restaurant Hengelo!