Anno 2205 kopen? Hier kijk je naar uit!

Anno 2205 kopen is zeker de moeite waard, de grootschalige en populaire city-builder is terug en overschrijdt nu alle mogelijke grenzen. De game speelt zich namelijk nu ook deels af in de ruimte! Ja zeker, in dit spel bouw jij jouw steden op de maan en streef je ernaar om dan ook de grootste metropolis te maken ooit, al begin je echter wel eerst hier op aarde. Wil je meer weten? Lees dan gerust verder. Al helemaal overtuigd? Klik dan op een van de linkjes om Anno 2205 te kopen!

Anno 2205 kopen?

Anno 2205 kopen? Dit heeft de toekomst voor je in petto als je Anno 2205 gaat kopen. In het zesde deel van de Anno reeks is jouw doel om de grootste steden te creëeren, zoveel mogelijk winst te maken en uiteindelijk een wereldstad te bouwen op de maan. Je begint gewoon hier op aarde met het maken van betere technologie voor de toekomst en het bouwen van metropoli. Zorg ervoor dat de bevolking tevreden blijft, groeit en jij inkomsten krijgt zodat jouw steden steeds groter kunnen worden. Uiteindelijk komt het moment waarop je hebt gewacht: Je kunt een nederzetting stichten op de maan! Gebruik resources die te vinden zijn op de maan en breidt je nederzetting uit tot een futuristische stad waarvan we nu alleen nog kunnen dromen. Door middel van talloze bouwopties en locaties is elke stad die je bouwt anders dan de vorige(n) en daarmee dus helemaal uniek!

Anno 2205 bestellen?

Anno 2205 bestellen kun je via één van de linkjes naar een gamekey store die in deze blog staan. Misschien zijn we nog niet ertoe in staat complete metropoli op de maan te bouwen, we zijn al wel modern genoeg om games via internet te bestellen. En niet alleen dat, als je via de links bestelt die hierin staan kan je na betaling al meteen beginnen met bouwen en het ontwikkelen van futuristische technologie! Het enige wat je hoeft te doen is Anno 2205 bestellen.