Premier Touran Integraalhelm

Denkt u erover na om de mogelijkheid aan uw klanten aan te bieden dat zij ook bij u terecht kunnen voor een Premier integraalhelm? Het mooiste is nog dat wij een breed aanbod hebben en dat u zich vrijblijvend in kunt schrijven om dealer bij ons te worden. Zo heeft u als webwinkel of motorspeciaalzaak toegang tot al onze producten die wij aanbieden. U kunt bijvoorbeeld de Premier Touran integraalhelm PX9 BM bij ons bestellen, die vrij nieuw uit de collectie van 2015 komt. De integraalhelm is geschikt voor zeer sportieve rijders en is hier speciaal voor ontwikkeld, zodat er voor ieder type motorrijder wat te vinden is in uw speciaalzaak.

Premier Touran Integraalhelm PX9 kopen?Premier Integraalhelm

De Premier motorhelmen zijn al jarenlang een begrip in de wereld van de motorrijders, omdat deze van zeer sterke materialen gemaakt worden. Per integraalhelm vindt u bij ons de complete informatie die wij hebben kunnen ontvangen van de fabrikant. Dat geeft u een compleet beeld van ons aanbod aan motorhelmen. De Premier Touran Integraalhelm PX9 BM is voorzien vaan prachtige blanke lak waardoor deze een prachtige glans heeft. Zoals bij iedere Premier motorhelm geeft deze net dat extra comfort wat uw klanten nodig hebben. Zo is deze Premier integraalhelm dus ook zeer geschikt voor mensen die van lange motorritten houden, zoals tijdens een motorvakantie.

Extra comfort van Premier

Naast dat de Touran Integraalhelm PX9 is uitgerust met een zonnevizier, geeft Premier de motorrijder ook nog eens extra comfort doordat de integraalhelm is uitgevoerd met een aantal luchtgaten, waardoor warme lucht wordt afgevoerd en koude lucht ervoor zorgt dat de motorrijder niet oververhit raakt.