Alternatief voor schoolvoedsel

Het was weer eens zo ver. Daar zaten we weer met zijn zessen. Last minute nog van alles aan ons project te knutselen. Al vanaf de avond ervoor, we hadden de nacht al doorgehaald, en we waren nog steeds niet klar.
Zo ging het altijd met ons, we presteren het beste onder druk. Waarschijnlijk zoeken we ook daarom elkaar steeds weer op. We denken en werken hetzelfde. En het is dan niet zo handig om met mensen te gaan samenwerken die alles op de eerste drie dagen al gedaan willen hebben. Maar goed, het was niet altijd even ideaal. We moeten het boeltje wel om 3 uur ingeleverd hebben, en we hadden niet verwacht dat we er nog zo lang mee bezig zouden zijn.

Ik merk dat mijn maag een mening heeft en vraag of de rest ook wat wil eten. Dat willen ze zeker, maar het voedsel op school is nauwelijks eetbaar te noemen, dus ik weet wat me te doen staat. Ik typ in: Lunch bestellen Enschede en vind meteen een enorme hoeveelheid aan resultaten. Mijn hoofd voelt als pudding, dus ik maak de zoekopdracht wat simpeler: broodjes bestellen Enschede. Al snel zie ik het ene na het andere lekkere broodjke op mijn scherm verschijnen, en mijn buik begint te knorren. Mijn groepsgenoten noemen stuk voor stuk wat ze willen en ik bestel het ondertussen. Dingen op school laten bezorgen is  altijd een beetje een uitdaging, en eigenlijk vinden ze het niet zo tof, maar goed, maakt ons dat uit. Wij hebben hersenvoedsel nodig als we dit op tijd in willen leveren!