Schone bloedvaten

Een goed en gezond lichaam begint met schone bloedvaten. Er zijn een aantal factoren die hier voor kunnen zorgen. Deze zijn allemaal samengevat in het product Vascu Vitaal.

Vitamine K, is een van de opschoners van je bloedvaten. Het helpt bij de stolling van je bloedvaten en valt te halen uit groente, fruit en verschillende soorten vlees. Een tekort aan vitamine K kan een vertraagde bloedstolling veroorzaken. Het is mogelijk dat het kan leiden tot een hersenbloeding bij een ernstig tekort.

Fystosterolen, vormen een groep cholesterolachtige stoffen. deze stoffen komen vooral in de celmembramen van plantensoorten, zoals noten en sojabonen. Deze stoffen kunnen er voor zorgen dat er minder cholesterol wordt opgenomen vanuit de darmen. Daarnaast verlaagd het ook het cholesterol gehalte in het bloed.

Rutine, ook wel onofficieel vitamine P genoemd, dit omdat het eigenlijk geen vitamine is. Rutine wordt veel in medicijnen voor de bloedvaten gebruikt. Het bind met FE2+ ionen, dit zorgt er voor dat er geen binding wordt gemaakt waterstofperoxide zodat het beschadigen cellen wordt tegengegaan. Het is een sterk antioxidant en onmisbaar voor schone bloedvaten. Verder zorgt deze stof dat het bloed minder klontert en er minder ontstekingen plaatsvinden.

Alpha Liponzuur is een lichaamseigenstof, het wordt dus door ons eigen lichaam aangemaakt, zei het wel in beperkte mate. Het werkt in de omzetting van glucose naar energie. Het kan als het wordt toegediend vanuit supplementen zowel een preventieve als helende werking hebben voor verschillende aandoeningen. Het maakt ons lichaam gevoeliger voor insuline waardoor het klachten van diabetes kan verlichten. Daarnaast helpt ook met afvallen. Ook voor sporters kan het een positief effect hebben door het beschermen tegen vrije radicalen. Verder zijn er aanduidingen dat de stof helpt tegen Alzheimer en zijn er aanwijzingen dat het kan helpen genezen van verschillende leveraandoeningen zoals bijvoorbeeld hepatitis.

Het product Vascu Vitaal bevat al deze bovengenoemde stoffen en helpt dus uw bloedvaten schoonmaken.