Een droomvakantie in je eigen villa op Curacao!

Curacao is voor veel mensen een droom om nog eens naartoe te gaan. De parelwitte stranden en blauwe zee die iedereen bekend voorkommt van foto’s, die zouden we graag eens in het echt bewonderen. Waarom zou je Curacao niet eens overwegen als bestemming voor de zomervakantie van 2015? Want dromen zijn er om waar te maken, en Curacao is slechts een paar uurtjes vliegne. Om je vakantie op Curacao echt compleet te maken kan je een villa huren via SEA Holiday Villas.

Neem je vrienden of famillie mee?

Wat is er nou leuker dan een vakantie gezellig doorbrengen met vrienden of familie. Op Curacao kan je via SEA Holiday Villas een ruime villa huren waar je kan verblijven met je eigen partner, gezin maar ook met meerdere vrienden of familieleden. Neem ze mee naar deze mooie villa op het eiland. ’s Ochtends samen ontbijten met uitzicht op zee, en ’s avonds lekker koken in de uitgebreide keuken. Niet zo’n fan van de keuken? Je kan via SEA Holiday Villas ook een kok inhuren.  Deze komt dan ’s avonds de heerlijkste gerechten bij u in de villa bereiden.

Benieuwd? Neem een kijkje op de site!

Daar staat alles uitgebreid over deze villa beschreven, wie weet raakt u overtuigd. En kan je je verheugen op een vakantie deze zomer in je eigen vakantiehuis op Curacao!