Gezondheids voordelen van een Jacuzzi

Gezondheid voordelen van een Jacuzzi

De jacuzzi staat bekend om haar krachtige jets en massagestralen die zeer ontspannend en verzachtend werken op zowel lichaam als geest. De masserende werking zorgen al snel na gebruik voor duidelijke effecten op het lichaam. Dit is dan ook een uitermate schikte oplossing voor reuma patiënten.

Maar waarom werkt dit nou eigenlijk zo goed? Het effect wordt ook wel hydrotherapie genoemd.  Doordat u blijft drijven in water ervaart u een gevoelsmatig gewichtsverlies tussen de 85 tot 90%. Doordat de spieren minder belast worden en u wordt bedekt met een laag warm water kan het lichaam zich ontspannen. Hierdoor ontstaat er een vermindering van pijn. Dit is het resultaat van de hydrotherapie. Ook na het sporten is een jacuzzi een effectief middel om verzuring tegen te gaan. De warme massagestralen verminderen de stijfheid en spierpijn na het sporten door het melkzuur tegen te gaan. Dit alles zorgt dan ook voor een verbetering van flexibiliteit en kracht van de spieren.
Bij Sunspa Benelux vindt u alle informatie over de Jacuzzi’s zelf, maar ook over verschillende werkingen zoals hydrotherapie en aromatherapie. Wilt u een Jacuzzi kopen voor bij u in huis? Ga dan naar onze website en sluit uw droomdeal!