Zonnepanelen van Fonteyn

Heeft u zich al vaker verdiept in het aanschaffen van zonnepanelen? Maar durfde u de stap toch niet te wagen? Dan zit u in hetzelfde schuitje met heel veel andere mensen. Want ja, hoe weet ik nou wat goede zonnepanelen zijn en of ik wel waar voor mijn geld krijg? Deze reactie is natuurlijk niet meer dan normaal als het om zo een groot geld bedrag gaat. Maar zonnepanelen hebben grote voordelen. Het grootste voordeel is bij iedereen denk ik wel bekend, nadat je je investering terugverdiend hebt ga je er geld aan verdienen! Een ander voordeel is dat je het milieu helpt door een duurzame energie bron te gebruiken. In het geval van zonnepanelen is dat natuurlijk de zon!

Semi transparante zonnepanelen van Fonteyn

Sinds kort richt de enorme outdoor living speler Fonteyn outdoor living zich op zonnepanelen markt. Hetgeen dat hun scheid van andere aanbieders is dat zij niet zomaar zonnepanelen verkopen maar Semi-transparante zonnepanelen! Dat houdt in dat de zonnepanelen een erg strak en net uiterlijk hebben. door de hoge lichtgevoeligheid kunnen de zonnepanelen zowel verticaal als horizontaal op uw dak geplaatst worden. Nog een voordeel van de lichtgevoeligheid is dat de zonnepanelen meer energie produceren. Dat komt doordat ze bij verstoringen van het licht door bijvoorbeeld mist, schemer of vuil nog steeds elektriciteit produceren. Dat betekent uiteindelijk dat je je investering veel sneller terug hebt!