Actief, precies, geduldig. Autolease.

H4 Car Lease is onderdeel van uw H4 Groep, net als H4 Mobility. Met een enthousiast team ontwikkelen zij maatwerkoplossingen voor strategische vraagstukken op het gehele gebied van mobiliteit. Samen bereiken zij doelstellingen zoals het terugdringen van de totale kosten als het gaat om het wagenpark, het verduurzamen van de bedrijfsmobiliteit en het verhogen van uw medewerkerstevredenheid. Uw adres voor autolease Deventer.

Naam

De H van H4 verwijst naar Hermes, de god van verkeer en handel die ook geldt als de boodschapper van de goden. Daarnaast is hij ook beschermheer van reizigers en god van de dromen. Een overall god voor mobiliteit dus. Het getal 4 heeft een relatie met hard werken en een grote wilskracht in de numerologie. Zelfdiscipline krijg je door actief, precies en geduldig te zijn en iets op te bouwen, stap voor stap. Vier stappen in totaal. Verder staat de vier voor betrouwbaarheid en het houden aan plichten. Precies wat u ook van H4 Car Lease kunt en mag verwachten.

Assortiment

H4 Car Lease gaat voor transparantie en service en door meer te leren over hun bedrijfsnaam en waar deze vandaan komt, leert u meer over waar zij voor staan en wat u kunt en mag verwachten. Zeker als u gaat voor een Renault Clio lease!