Goede fysiotherapie in Zutphen

Bent u net als vele andere Nederlanders op zoek naar een goede fysiotherapeut om van al uw klachten af te komen? In Zutphen kunt u zonder verwijzing terecht in in het Health & Healing Centrum terecht voor het herstellen of bevorderen van eigenlijk voor alle pijnen waar u wel eens mee te maken kunt hebben: een rug die vastzit, langdurige nek-en schouderklachten; herstel na een operatie of na een behandeling tegen kanker; een chronische ziekte die steeds heviger wordt; of vage darmklachten.

Signalen

Voelt u zich niet fit, bent u oververmoeid en/of heeft u veel pijn? Of zijn er juist tekenen van een burn out, overgewicht of obesitas waar u mee te kampen heeft?. In het Health & Healing Centrum worden deze symptomen en klachten als signalen gezien. Signalen dat het lichaam zichzelf niet meer kan corrigeren. Voorop staat dan ook dat niet alleen uw klacht wordt behandeld, maar dat ook de oorzaak wordt achterhaald en mee aan de slag wordt gegaan. Dit betekent dat de behandelingen erop gericht zijn om tevens de autonomie (zelfgenezend vermogen) van de geest over het lichaam te herstellen. En dat u weet wat u zelf kunt doen om deze te beïnvloeden.

Neemt u vandaag nog het besluit van uw klachten af te komen en kies voor fysiotherapie Zutphen.