Galaxy Tab 2 7.0 reparatie

Galaxy Tab 2 7.0 reparatie

De eerste Android 4.0 tablet van Samsung

Samsung´s eerste Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) aangedreven tablet biedt een verscheidenheid aan nieuwe en verbeterde Android OS functies. Een verbeterde Android Market biedt toegang tot meer dan 400.000 applicaties waarvan genoten kan worden op de smartphone of de tablet. Bovendien biedt een meer intuïtieve gebruikersinterface de mogelijkheid om applicaties met een veeg te controleren, evenals een geheel vernieuwde app gallery om eenvoudiger content te delen. Het nieuwe OS geeft snellere prestaties en responstijden bij meerdere applicaties en wordt verder versterkt door HSPA + 21Mbps of WiFi-connectiviteit.
Een complete ervaring met verrijkte multimediacontent

De GALAXY Tab 2 (7.0) biedt gebruikers eenvoudig toegang tot multimediacontent, en het afspelen en delen van ervaringen met de Samsung Hub diensten. Samsung’s Music Hub biedt een volledig muziekwinkel oplossing met toegang tot meer dan 17 miljoen nummers. Daarbovenop, geeft de Readers Hub de gebruiker toegang tot meer dan 2,3 miljoen e-books, 3500 tijdschriften en meer dan 2000 kranten in 51 talen, terwijl de Game Hub gebruikers direct verbindt met de nieuwste games. Samsung introduceert ook de Video Hub, die meer dan 1000 filmtitels te koop of te huur aanbiedt.

De uitstekende multimedia-ervaring van de GALAXY Tab 2 7.0 wordt nog versterkt door Samsung’s AllShare Play, een nieuw content-sharing service voor het eerst beschikbaar op een mobiele toestel van Samsung. Met Allshare Play kunt u uw multimediacontent live-streamen op uw tablet vanaf de pc, andere slimme Samsung apparaten en derdepartij web storages. U kunt ook eenvoudig content overzetten naar andere apparaten of rechtstreeks naar web services.
Betere communicatiemogelijkheden

Sociaal connecten is nog nooit zo eenvoudig geweest door Galaxy Tab’s ingebouwde krachtige communicatiemogelijkheden. Met het voice call vermogen, kan de Galaxy Tab 2 7.0 net zo goed als telefoon gebruikt worden en geeft het gebruikers het handige gemak van een tweede apparaat in het geval ze hun primaire telefoon kwijt zijn. Het geeft gebruikers ook de mogelijkheid spontaan met meerdere partijen videogesprekken te starten via Google+ hangouts, of deel te nemen aan groepchats of microgemeenschappen om collectief te chatten of content te delen.

VistaRepair

Hoewel de Galaxy Tab 2 7.0 een prachtig apparaat is, zit een ongeluk in een klein hoekje, met een defecte tablet als gevolg. In dit geval bieden wij bij VistaRepair u onze professionele hulp aan.
Bij VistaRepair bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De reparaties worden namelijk uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde reparateurs die enkel met originele onderdelen werken. Daarbovenop ontvangt u nog eens een garantieregeling van drie maanden.

Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.vistarepair.nl/

Galaxy Tab 2 7.0 reparatie Haarlem