Galaxy Tab 3 7.0 reparatie

Galaxy Tab 3 7.0 reparatie

Samsung Electronics Co., Ltd is een wereldwijde leider in digitale media en technologieën voor digitale convergentie. Op 29 april 2013 kondigden ze de introductie aan van de GALAXY Tab 3 7-inch tablet gekenmerkt door een strak design en verbeterde mogelijkheden voor betere prestaties en multimedia-ervaringen.

Met de Galaxy Tab 3 heeft Samsung haar assortiment aan innovatieve tabletten geëvolueerd, waardoor ze kleiner en gemakkelijker te dragen zijn, terwijl de algemene gebruikerservaring is verbeterd.

Verbeterde grip en draagbaarheid: De compacte, eenhandige grip zorgt ervoor dat gebruikers het apparaat urenlang comfortabel kunnen vasthouden en het apparaat in een zak of kleine tas kunnen plaatsen om bijvoorbeeld onderweg te lezen. Het slanke en stijlvolle ontwerp omvat een dunnere omheining dan de vorige Galaxy Tab 2 (7.0).

Verbeterde multimedia prestaties: Aangedreven door een 1,2 GHz dual-core processor zorgt het apparaat voor snellere downloads en sneller delen van content, terwijl het gemakkelijke toegang biedt tot video’s, apps, games en het web. Aangeboden met een interne opslag van 8 en 16 GB plus maximaal 64 GB uitbreidbaar geheugen, heeft het apparaat veel ruimte om uw favoriete foto’s, muziek, apps, video’s en meer op te slaan.

Verbeterde gebruikerservaring: De Galaxy Tab 3 7-inch is uitgerust om uw mooiste momenten beter vast te leggen in verbluffende helderheid en resolutie met zijn 3 megapixel achtercamera en 1,3 megapixel voorcamera. Gecombineerd met de nieuwste Android 4.1 (Jelly Bean) stelt het u in staat om foto’s, video’s en de bijzondere momenten in uw leven te delen via een aantal snelle stappen.

De Galaxy Tab 3 7-inch Wifi-versie is begin mei 2013 beschikbaar gesteld en de 3G-versie volgde in juni.

VistaRepair

Hoewel de GALAXY TAB 3 7.0 een prachtig apparaat is, zit een ongeluk in een klein hoekje, met een defecte tablet als gevolg. In dit geval bieden wij bij VistaRepair u onze professionele hulp aan.
Bij VistaRepair bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De reparaties worden namelijk uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde reparateurs die enkel met originele onderdelen werken. Daarbovenop ontvangt u nog eens een garantieregeling van drie maanden.

Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.vistarepair.nl/

Galaxy Tab 3 7.0 reparatie Haarlem