Zelfvertrouwen is geen ‘ding’

Zelfvertrouwen is geen ‘ding’

Sommige mannen stralen uit dat ze de hele wereld aankunnen. Ze zien eruit alsof ze het gevoel hebben onoverwinnelijk te zijn. Dit geldt lang niet voor iedereen. Gelukkig is zelfvertrouwen niet een ‘ding’, iets waarmee je geboren bent of niet.

Heb je trouwens ons nieuwe eBook al gezien hoe je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor elke vrouw in drie simpele stappen? Download het gratis eBook hier!

We kennen allemaal zaken waar we meer zelfvertrouwen in hebben opgebouwd. Neem bijvoorbeeld veters strikken. Er was ooit een moment dat je dat verdomde lastig vond.. En nu alleen nog maar na een hele zware avond stappen, nietwaar?

Zelfvertrouwen kan je dus opbouwen. Hoe doe je dat? Ik ga je hier een aantal manieren geven. Probeer ze gewoon uit, en kijk objectief of ze jou verder helpen. Ik kan je alvast zeggen dat als je ze geen kans geeft, en ze serieus uitprobeert, ze nooit voor je zullen werken.

Zelfvertrouwen techniek # 1: aandacht voor kleding

Kleren maken de man. Misschien niet wie jij van binnen bent, waar misschien toch wel hoe jij je van binnen voelt. En in ieder geval beïnvloedt het ‘t beeld dat anderen van jou hebben. Mensen vertalen namelijk de zorg die jij aan jezelf besteed naar het beeld dat jij van jezelf zal hebben. Vind jij jezelf super belangrijk, dat zal je de nodige aandacht geven aan hoe die kanjer er bij loopt.

Dit laatste hoeft niet te betekenen dat je meteen al je geld moet uitgeven om de laatste modetrends te kunnen volgen. Een gouden regel voor een strakke outfit is eerder: ‘besteed twee keer zoveel en koop de helft.’ Dit houdt in dat je een beter minder kleding kunt hebben, van hogere kwaliteit. Naast dat het ruimte in je kledingkast bespaart komt jouw smaak en beter tot uiting, omdat je hiermee ook twee keer zo veel zorg besteedt aan je look.

Voor meer info over zelfvertrouwen en daten check www.attractiongym.nl.