Dakdekker Hengelo voor bij u thuis

Sterling Construction Company dakdekker Hengelo voor bij u thuis , Inc ( Nasdaq GS : STRL ) ( de “Vennootschap” of ” Sterling” ) kondigde vandaag aan dat het een underwriting overeenkomst ( de ” Underwriting Agreement ” ) met DA heeft gesloten Davidson & Co als enige underwriter ( de ” Underwriter ” ) , op grond waarvan dakdekker Hengelo voor bij u thuisde Underwriter heeft ingestemd met de aankoop van de Onderneming 2.100.000 aandelen van gewone aandelen van de Vennootschap, nominale waarde $ 0,01 per aandeel ( de ” Gewone Aandelen ” ) , die zal worden doorverkocht aan het publiek tegen een prijs van $ 7,30 per aandeel ( het “Aanbod ” ) .

De aankoopprijs zal resulteren in bruto-opbrengst aan dakdekker Hengelo het Bedrijf van $ 14.490.000 . De Vennootschap is voornemens om de netto-opbrengst van het Aanbod te gebruiken om uitstaande schulden af te lossen in het kader van haar doorlopende kredietfaciliteit en voor algemene bedrijfsdoeleinden . Afsluiting zal naar verwachting plaatsvinden op of rond 6 mei 2014 .

De hierboven beschreven effecten worden aangeboden dakdekker Hengelo door de Vennootschap op grond van een shelf registration statement dat op 4 april 2014 werd ingediend bij de Securities and Exchange Commission en in werking getreden op 29 april 2014 . Dit persbericht is geen aanbod tot verkoop niet vormen of het verzoek tot een aanbod om deze effecten te kopen , noch zal er enige verkoop van deze effecten in enige staat of jurisdictie waarin een dergelijk aanbod , uitnodiging of verkoop onwettig voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetgeving dakdekker Hengelo van een dergelijke staat of rechtsgebied zou zijn . De voltooiing van het Aanbod is onderworpen aan de gebruikelijke dakdekker Hengelo voorwaarden .