Geen spanning meer

Mijn vrouw en ik stonden afgelopen zomer op het punt om te scheiden. Dankzij mediation Groningen is dit echter toch niet zover gekomen. De spanning tussen mijn vrouw en mij totaal verdwenen was, besloot ik de spanning bij andere vrouwen te zoeken. Dit deed ik niet door middel van fysiek contact, maar ik had gewoon seksueel getinte gesprekken via sites. Ik kwam hierdoor tot leven, aangezien ik mezelf al een behoorlijke tijd geen man had gevoeld. 

Mijn vrouw ontdekte mijn internet relaties

Nadat ik thuis kwam van mijn werk, begon mij vrouw mij helemaal uit te schelden. Ze voelde zich gekwetst en dacht dat ik was vreemdgegaan. Zover was het alleen echter nog niet gekomen, maar ik zag in haar ogen dat zij nog erg veel om mij gaf. Het voelde alsof ik iemand had neergeschoten, en ik had enorm veel spijt. Goed maken lukte niet, dus besloten mijn vrouw en ik onder begeleiding en toezicht van een mediator het verder uit te praten met mijn vrouw.

Uiteindelijk kwamen mijn vrouw en ik tot de conclusie dat we gewoonweg nog heel erg gek op elkaar waren. Wij besloten niet te gaan scheiden, en aan internet relaties doe ik niet meer. Wil jij ook begeleidt worden naar de perfecte oplossing? Dan is mediation Friesland echt iets voor u! Het heeft mij in ieder geval op de goede weg geholpen.