Glamperen in Frankrijk

U wilt graag glamperen in uw vakantie in Frankrijk? U wilt graag alles in orde hebben als u op vakantie gaat. Extra luxe, daar zou u graag van willen genieten. Wilt u graag glamperen en het gevoel van een glamping ervaren?

Glamping is een begrip dat is ontstaan uit de combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping’ staat eingelijk voor het kamperen maar dan met een luxe sfeer.

Deze glamping heeft meerdere glampings in Frankrijk waardoor u een keuze kunt maken waar u wilt overnachten. Al onze glampings zijn luxe ingericht. Deze  luxe safaritenten zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Zelfs een Nespresso apparaat ontbreekt niet!

Deze glampings zijn allemaal voorzien van luxe safaritenten. Deze tenten bestaan uit een erg comfortabel bed. Dit bed is een 2 persoonsbed, die hoog van de grond staat om te voorkomen dat die nat wordt bij eventueel noodweer. In deze luxe safaritent staat degelijk meubilair. Dit meubilair bestaat uit 6 stoelen en een tafel, een bank, één 2 persoonsbed, twee 2 persoonsbedden en een stapelbed. Er ligt een houten vloer in en er is een goed keukenblok aanwezig. Daarnaast is er ook een koelkast met een vriesvak, een luxe loungeset en een hangmat waar je even heerlijk in kunt ontspannen.

Zin in een glamping in Frankrijk? Klik hier boven op 1 van de links  voor meer informatie!