Uw website beter vindbaar in de zoekmachines

Bent u eigenaar van een website? Dan wilt u natuurlijk dat de website goed gevonden wordt in de zoekresultaten. De zoekmachines zijn namelijk een belangrijke factor als het gaat om het trekken van bezoekers. In sommige sectors is ruim 80% van de bezoekersaantallen afkomstig uit de zoekmachines. Dit onderdeel is dus van essentieel belang bij uw complete online marketing strategie.

Een professionele website

Om daadwerkelijk beter vindbaar te worden in de zoekmachines moeten we terug naar de basis; de website. Het is belangrijk dat uw website tiptop op orde is waarbij gebruik wordt gemaakt van wervende teksten, illustraties en krachtige call-2-actions. Daarnaast is het niet de bedoeling dat uw bezoekers verdwalen op uw website. Een duidelijke navigatiestructuur heeft een positieve werking op het aantal acties die bezoekers doen op uw website. Online-marketingmachine.nl helpt u bij het conversiepad te optimaliseren zodat de drempel zo laag mogelijk is om bijvoorbeeld contact met u op te nemen of een aankoop op de website te doen. Wij hebben veel ervaring met conversie optimalisatie en kunnen ervoor zorgen dat uw bezoekers sneller een actie doen op uw website.

Zodra de aanpassingen zijn doorgevoerd merkt u direct dat u meer rendement uit uw website haalt. Als de basis, een professionele website eenmaal op orde is kunnen we verder gaan naar de volgende stap, en dat is het genereren van meer relevante bezoekers naar uw website.