Een helderziende, magnetiseur of paranormaal genezer?

Er zijn verschillende namen voor mensen die buitenzintuiglijke gaven hebben. Mensen die helderziende waarnemingen doorkrijgen of mensen die helder horend zijn en informatie binnenkrijgen van de andere zijde. Er zijn verschillende mensen, die hun gaven delen met anderen. Ze helpen andere mensen ermee om psychologisch of fysiek beter te worden. Magnetiseur kunnen andere mensen helpen door hun energie meer in balans te brengen. Vaak geneest het lichaam dan op een wonderbaarlijke manier van een kwaal waar iemand al mogelijk jaren last van heeft gehad.

Een helderziend moment lost een jarenlange zaak op van de politie?

Een paragnosten en een helderziende bieden vaak een helpende hand bij de politie om oude zaken op te lossen of om vermiste mensen of zaken op te sporen. Het is ongekend hoe vaak dit een doorslag betekent voor een zaak. Misschien heeft u het televisieprogramma het zevende zintuig wel eens gezien waarin dit ook gebeurt.

Bekende helderzienden

In Nederland zijn er een aantal bekende mediums en helderzienden. Een daarvan is Gerrard Croiset, die de politie veel heeft geholpen bij het vinden van vermiste kinderen. Ook Peter Hurkos was een bekende paragnost, die vaak de toekomst voorspelde. Er is ook onderzoek gedaan naar zijn gaven en in negentig procent bleek het goed uit te komen. Sceptici namen deze onderzoeken echter niet serieus. Wij weten natuurlijk wel beter! Hij heeft zelfs Ronald Reagan (voormalig minister president van de Verenigde Staten) bijgestaan en ook de politie.

Jozef Rulof is een andere helderziende. Hij heeft veel boeken geschreven en ook schilderijen gemaakt. Daarnaast zijn er nog veel meer bekende helderzienden in Nederland en natuurlijk daarbuiten.

Misschien zit jij binnenkort ook aan tafel bij een bekende helderziende? Of misschien ben jezelf wel helderziend en wordt jij zo bekend!