Waar kan ik een geldklip kopen?

Stel, ik ben op zoek naar een geldklip voor al mijn briefjes. Ze zitten nu los in mijn portemonnee of ik stop ze los in mijn zak maar dat is geen optie meer want af en toe kunnen ze gaan scheuren. Ik kan dan naar de winkels in de grote stad gaan, bijvoorbeeld Amsterdam maar daar heb ik geen tijd meer voor, ik kijk liever even snel online bij de internetshops zodat het bezorgd kan worden en ik in mijn weekend gewoon wat leuks kan gaan doen. In de stad weet ik de weg niet en moet ik winkel in en winkel uit om die dingen te vinden. De kans is er ook nog dat ik helemaal niet thuis kom met een moneyclip maar met een jurkje of iets dergelijks.

De geldclip moet niet te duur zijn en mag van ijzer en leder gemaakt worden, zolang het de eurobriefjes maar niet kan beschadigen. Liever ook niet te kosten kosten in de aanschaf van de clip, ook moet het in mijn broekzak passen, anders kan ik hem niet meenemen. Nu zijn er op het internet al een aantal winkels die deze producten aanbieden maar ik twijfel nog waar ik mijn aankoop ga doen.

Ze hebben hier bijvoorbeeld geldclips van ijzer en leder en ze bezorgen het spul ook gratis dat voor de aanschaf natuurlijk aantrekkelijk is. Vooral briefjes van 50 euro, 20 euro en 10 euro zullen bewaard worden in het clipje, het moet natuurlijk wel passen om meerdere briefjes te klemmen. Waarschijnlijk bestel ik er 1 en kijk later of ik er nog meer nodig heb, dan kan ik ze ook per bedrag bewaren, ik verkoop namelijk veel op straat, op de markt. Mensen kunnen daar nog niet pinnen en briefjes worden aan de lopende band gebruikt. Mijn briefjes kunnen daar dus ook wegwaaien en dat moet niet gebeuren. Wat zouden jullie kiezen? Ikzelf ben er in middels wel over uit wat ik ga kopen.