Gepersonaliseerde foto met uw boodschap

Het principe is al zo oud als de weg naar Rome. Nou ja, misschien niet zo oud als de weg naar Rome, maar in ieder geval zou oud als het moment dat foto’s snel konden worden afgedrukt: fotomarketing. Denk maar eens aan de foto’s die er bij een pretpark van u worden gemaakt als u in de wildwaterbaan achterstevoren van een helling afvaart. Of wanneer u de dierentuin of welke attractie dan ook binnenkomt. Een leuke herinnering aan een leuke dag, die u niet snel zult weggooien.

Dit geldt ook voor uw klanten. Hebt u een bedrijf dat u op een leuke en ludieke manier onder de aandacht wilt brengen? Dan is een gepersonaliseerde actie met fotomarketing de oplossing. Photoflyer heeft hier een leuk concept voor bedacht.

De naam zegt het al, een fotoflyer met de boodschap voor uw bedrijf erop. Het principe is heel simpel: op het moment dat u op een beurs staat of misschien zelf een evenement of feest heeft georganiseerd, maakt u in een leuke situatie een foto van de bezoekers. Uw potentiële klanten. Die foto wordt direct uit de polaroidcamera geprint en kunt u in een stickerframe plakken met uw eigen boodschap erop. Helemaal gepersonaliseerd, zonder dat u er een externe fotograaf voor hoeft in te huren. Fotomarketing is nog nooit zo makkelijk geweest!

Uiteraard worden alle materialen voor de fotomarketing van tevoren bij u afgeleverd: fotocamera, foto’s, gedrukte stickerframes en zelfs een handige tas waarin u alle materialen in één keer bij u kunt houden op de dag dat u het nodig hebt. Op het stickerframe kunt u een kortingscode, link naar uw website, proefmonster, QR-code of iedere willekeurige andere boodschap kwijt. En omdat er a) in het frame een leuke foto van uw klant staat en b) ook nog wat te halen is door een kortingscode of winactie, gooit uw klant deze flyer niet weg.