Vakantiehuis in Belgie huren

Op vakantie in het land van de bieren, de friet en de chocolade! Tenminste zo kennen velen van ons, onze zuiderburen. Dit klopt natuurlijk wel, maar misschien vergeten we er nog bij te zeggen dat België ook nog vele andere culinaire hoogstandjes heeft dan alleen maar de friet en het bier. Wat te denken van de mosselen, spruiten en pralines. Naast deze culinaire lekkernijen is België ook het land van de strips, het heeft werelderfgoed en een rijk industrieel verleden. Genoeg bezienswaardigheden dus voor de cultuur liefhebber die wel een hapje lust.

De natuur is de grote trekpleister van de Ardennen. En met recht, want het gebied biedt Nederlanders ongerepte natuur vlakbij huis! Wat een groot voordeel aan België is natuurlijk. In de Ardennen kan men heerlijk wandelen, klimmen, vissen, mountainbiken, kajakken en nog veel meer. Een uitermate perfecte bestemming voor de avonturier en/of natuurliefhebber. Daar komen zij zeer zeker uit de voeten.

Overnachten in België kan op vele manieren. Een vaak voorkomende manier zijn vakantiehuisjes in belgie. Het grote voordeel van een vakantiehuisje is de vrijheid die u heeft. U kunt namelijk gaan en staan waar u wilt. Benieuwd naar geschikte vakantiehuizen in België? Neem dan eens een bezoekje aan deze ‘Particuliere Vakantiehuizen‘ website.