Coolekinderkleertjes.nl breidt uit met nieuwe Nederlandse merken!

PERSBERICHT: COOLEKINDERKLEERTJES.NL BREIDT COLLECTIE UIT MET DE MERKEN RUMBL! EN DUTCH HEROES
Webwinkel www.coolekinderkleertjes.nl verkoopt kinderkleding van bekende merken voor stoere, hippe kids in de maten 92 tot en met 164. Naast outlet en nieuwe collecties verkoopt de webshop ook gave logoshirts met o.a. prints van tekenfilmfiguren, rugzakken, tassen, etuis en telefoon hoesjes. Vanaf 2013 zijn onder andere de nieuwe Nederlandse merken Rumbl! en Dutch Heroes aan het assortiment toegevoegd. Twee eigenzinnige en stijlvolle merken met ieder hun eigen karakter.Zomercollectie 2013
De collectie van Rumbl! is reeds gearriveerd en heeft deze zomer als belangrijkste kenmerken originaliteit, humor, intense kleuren en bovenal kwaliteit. Voor meisjes zijn dit vlotte jersey outfits met stippen en strepen, kleurrijke jurken met geweven bloemendessins, shirts met glitterprints en gekleurde denims. Bij de collectie voor jongens is gekozen voor een creatieve mix tussen casual en sportief. Denk hierbij aan shirts met een vintage look, stoere sweaters met canvasapplicaties en denims met mooie wassingen. Rumbl! is verkrijgbaar in maat 92 tot en met maat 152/158 en heeft voor zowel jongens als meiden veel stoere kinderkleding in de collectie.Coolekinderkleertjes verwacht de nieuwe collectie van ZieZoo, Stones en Bones en Dutch Heroes binnenkort binnen te krijgen. Dutch Heroes is de naam van het nieuwe samenwerkingsverband tussen De Kunstboer, Tata 4 Kids, Ming Face en Loeke Look. De nieuwe collectie van Dutch Heroes heeft een hoog fun- en cadeaugehalte. De prints zijn geïnspireerd op de series die ze reeds bij Design Heroes hadden. De zomercollectie bestaat, naast shirts en longsleeves, uit stoere rugzakken van Tata en schattige rugzakjes voor kleintjes van Loeke Look. De stoere kinderkleding is er in maat 92 tot en met maat 152.

Logoshirts
Wat is er leuker voor een kind dan het dragen van een shirt met print van je favoriete tekenfilmfiguur, merk of band? Bij Coolekinderkleertjes hebben ze deze shirts van het merk Logoshirt in verschillende kindermaten. Denk aan populaire figuren uit Sesamstraat, Batman, Pluto of Bambi. De logoshirts zijn van 100% katoen, goed te combineren met een longsleeve en leuk om te dragen onder een blazer. De Logoshirts zijn afgeprijsd van €24,95 voor € 13,95.

Over Coolekinderkleertjes.nl
In november 2011 heeft Yvette Houben, eigenaresse van Coolekinderkleertjes, de webwinkel www.coolekinderkleertjes.nl gelanceerd. Zij had de wens iets voor zichzelf te beginnen en heeft daarom van haar hobby, het spotten en kopen van mooie kleding voor haar eigen kinderen, haar werk gemaakt. Omdat de webshop zo’n succes blijkt, is besloten dit jaar verder uit te breiden met meer nieuwe merken. In de zomer 2013 zal Coolekinderkleertjes.nl de collectie verkopen van de nieuwe merken Rumbl, D-Rak, ZieZoo en Dutch Heroes.