Is uw garagedeur toe aan een service? Bel ROMASS

Of u nu een elektrische of handbediende garagedeur heeft, dat maakt niet uit. Het is altijd belangrijk dat een garagedeur regelmatig een goede onderhoudsbeurt krijgt voor een langere levensduur en een betere werking. Voor een vakkundige en professionele onderhoudsbeurt bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Wij bij ROMASS zijn al sinds 1995 gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van garagedeuren, dus als uw garagedeur een onderhoudsbeurt nodig heeft dan moet u ons contacteren.

Waarom ROMASS?

Zoals ik al heb gezegd zijn wij al sinds 1995 gespecialiseerd in het onderhouden van garagedeuren wij hebben een team vol met ervaren en geschoolde monteurs die u kan verzekeren dat uw garagedeur goed word onderhouden en of als het nodig is gerepareerd word. Ook wordt er bij ROMASS alleen gebruik gemaakt van universele onderdelen dus u hoeft nooit zich zorgen te maken dat wij uw type of merk garagedeur niet kunnen onderhouden of repareren.

Afspraak maken 

Bij ROMASS kan je op 2 makkelijke manieren een monteur inschakelen. Manier 1 is online via onze website u heeft een oranje knop waarop staat ”online afspraak maken” u klikt daarop en dan volgt u 7 gemakkelijke stappen en na die stappen word u gecontacteerd voor een confirmatie dat uw afspraak in de planning staat. Manier 2 is telefonisch u kunt ons bellen dan krijgt u een collega van ons aan de lijn en die helpt u van a tot z om uw afspraak in te plannen. En zo simpel is het bij ROMASS.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u ons telefonisch contacteren of u kunt een kijkje nemen op onze website

Telefoonnummer: 0857822730

Website: romass.nl