Een verouderde website, waar herken ik die aan?

Jouw website is vaak de eerste indruk die u heeft op potentiele klanten. U wilt natuurlijk dat deze eerste indruk goed is. Dit wordt lastig als u een verouderde website heeft. Buiten het feit dat deze websites sloom en onaantrekkelijk zijn,  is ook de vindbaarheid van dit soort websites via zoekmachines erg slecht. Heeft u het vermoeden dat u een verouderde website heeft? Op de website van Webdesign specialist Amsterdam kunt u uw website laten beoordelen door een webdesign specialist.  De specialisten van https://webdesignspecialistamsterdam.nl/ hebben oog voor de aantrekkelijkheid en conversie van uw website. In dit artikel leest u waar u een oude website aan kunt herkennen.

Verouderde blogs

Veel websites kiezen er tegenwoordig voor om blogberichten te posten op hun website. Dit is een goed idee maar dan moet deze blog wel regelmatig bijgewerkt worden. Een verouderde blog geeft geen goed signaal af naar de bezoekers van de website. De bezoeker kan denken dat uw bedrijf niet meer bestaat.

Koppeling met sociale media

Sociale media zijn steeds belangrijker voor bedrijven. Daarom hebben veel mensen tegenwoordig een koppeling naar hun sociale media kanalen op de website staan. Natuurlijk hoeven deze kanalen niet helemaal up-to-date te zijn maar een bedrijf zonder sociale media aanwezigheid komt niet heel eigentijds over. Geen idee hoe u een koppeling naar uw sociale media kanalen maakt? Kijk dan eens op de website van Webdesign specialist Amsterdam. de specialisten van Webdesign specialist Amsterdam maken uw website conform de eisen van 2019.

Uitbesteden?

Heeft u geen tijd om uw website zelf te maken? Dat is geen probleem! Op de website van Webdesign specialist Amsterdam kunt u al een website laten maken vanaf 500 euro. De websites die worden gemaakt door de Amsterdamse webdesign specialist zullen niet alleen goed vindbaar zijn en een look een feel hebben die bij 2019 past, maar ook geoptimaliseerd zijn om zoveel mogelijk conversie te behalen!