Gezond leven en bewegen

Als je graag gezond wilt leven en bewegen dan kan je bij onze sportschool in Helmond terecht. Hier kunnen we je helpen met afvallen op een verantwoorde en gebalanceerde wijze. We kunnen personal training aanbieden waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn dat je te weinig motivatie hebt. De coach helpt je daarbij. Verder is het ook geen probleem indien je blessures hebt of met medische aandoeningen te kampen hebt. Daarvoor heeft onze sportschool in Helmond namelijk passende medische begeleiding.

Indien men zijn trainingsschema naar een professioneel niveau wilt tillen kan men ervoor zorgen dat men een voedingsadvies krijgt van een specialist. Verder zijn er tal van andere opties te nemen. Zo kan men yoga lessen nemen of juist zumba. En het is mogelijk om groepslessen te volgen bij de small group training. Dus wat voor training men ook graag wenst je vindt het bij onze sportschool te Helmond.

Sportschool met persoonlijke begeleiding

Om werkelijk gezond te leven en te bewegen is het zaak dat men bij onze sportschool regio Helmond persoonlijke begeleiding krijgt van een echte professional. Door personal training te ontvangen zorg je ervoor dat ieder aspect van je trainingsschema uitgedacht is door iemand met ervaren en kennis op het gebied van gezonder worden. Mocht je bij onze fitnessclub nog een voedingsadvies willen ontvangen dan is dat ook mogelijk. Er wordt ingegaan op jouw persoonlijke levenswijze en welke veranderingen daarin aangebracht kunnen worden om gezond te bewegen en te leven. Met de personal training van onze sportschool is dat geheel mogelijk.

Trainen in een kleine groep

Het is bij onze sportschool in Helmond ook mogelijk om in een kleine groep te trainen. Het volgen van de zogenaamde small group trainingen is nuttig als men vooral gemotiveerd wordt om te sporten door andere mensen. Voor dergelijke mensen zijn er zulke mogelijkheden. Als je dus graag in een kleine groep sport of fitnesst kan je daarvoor terecht in onze sportschool.