Regelmatig deuren onderhoud – ROMASS de deurenspecialist

Wellicht heeft u het wel eens meegemaakt dat uw garagedeur, kanteldeur, roldeur of overheaddeur een defect had. Dan weet u wat voor vervelende situaties er kunnen ontstaan. Naast de vervelende situaties die er kunnen ontstaan met een defect deur, levert het ook extra kosten op om deze te repareren. Om in de toekomst storingen te voorkomen kunt u ervoor kiezen om jaarlijks deuren onderhoud uit te laten voeren door een deurenspecialist. De monteurs van ROMASS hebben jaren lange ervaring in het repareren en onderhouden van alle merken en types deuren.

Is deuren onderhoud wettelijk verplicht?

Voor bedrijven waarbij deuren (overheaddeuren, garagedeuren en bedrijfsdeuren) worden gebruikt door werknemers, bezoekers of derde partijen is het wettelijk verplicht om deze te laten keuren en onderhouden volgens de wettelijke eisen. Deuren zoals garagedeuren, kanteldeuren en sectionaaldeuren die worden gebruikt door particulieren zoals aan huis, is het niet wettelijk verplicht om deze te onderhouden en keuren. Echter zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat de deuren in goede staat blijven waardoor de kans op storingen en dure reparaties wordt verkleind. Om deze reden adviseren we dan ook om uw deuren regelmatig na te laten kijken.

ROMASS kan alle merken en types deuren onderhouden in heel Nederland en Belgiƫ. Onze monteurs zijn professioneel getraind waardoor ze snel en vakkundig alle problemen met een deur kunnen oplossen. Tijdens een onderhoudsbeurt gaat een van onze monteurs de onderdelen nalopen of ze nog goed functioneren en niet versleten zijn. Hierbij kunt u denken aan de kabels van een deur, loopwielen, veren en de scharnieren van een deur. Indien er blijkt dat een onderdeel versleten is gaan ze in overleg met u om te bespreken of deze vervangen mag worden. De onderdelen die nog in goede staat verkeren worden gesmeerd en schoongemaakt zodat ze soepel blijven lopen.

Onderhoudsbeurt afspreken

Wilt u deuren onderhoud laten uitvoeren door een van de ervaren monteurs van ROMASS? Wacht niet te lang, en dien uw aanvraag in. U kunt via onze website snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor een onderhoudsbeurt. Door de verschillende stappen in ons online formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten online een aanvraag in. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. Indien u liever telefonisch een aanvraag wilt indienen kunt u ons bereiken op: 085-7822730. Samen met een ROMASS medewerker vult u ons online formulier in en wordt u aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Per mail ontvangt u een bevestiging van de afspraak met de bijbehorende afspraaknummer.

Meer informatie over onze diensten kunt u terug vinden op onze website. U kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.