Hoe lang blijven wimpers gelift bij een wimperlifting in Purmerend

Hoe lang heb je plezier van de wimperlifting in Purmerend? Zit je eraan te denken om een behandeling voor de wimperlifting in Purmerend te ondergaan? Dan wil je natuurlijk wel eerst weten hoe lang je plezier hebt van het resultaat. Wimperlifting houdt in dat je wimpers op een bepaalde manier behandeld worden waardoor ze meer omhoog staan en ze zijn mooi gekruld. Je hoeft dan geen wimperkruller of mascara meer te gebruiken. Na het ondergaan van de behandeling voor de wimperlifting in Purmerend blijven je wimpers zo’n 6 tot 9 weken gekruld en gelift. Het is geen permanente behandeling aangezien je wimpers steeds uitvallen en er nieuwe wimpers voor in de plaats komen. Uiteindelijk zijn alle gekrulde wimpers uitgevallen en vervangen door nieuwe wimpers die onbehandeld zijn. Het is dus niet mogelijk om het resultaat van de wimperlifting in Purmerend langer te behouden. Wil je wel altijd mooie, lange en gekrulde wimpers hebben? Dan kun je na ongeveer 2 à 3 maanden een nieuwe afspraak maken. Door de behandeling om de paar weken te ondergaan hoef je nooit meer mascara te gebruiken. Ook is deze behandeling erg geschikt voor mensen die tijdens de vakantie weinig aandacht aan hun uiterlijk willen besteden. Meer informatie vind je op de website.