Poort maken bij ROMASS in Belgie

Snel poort maken bij ROMASS in heel België

Bij ROMASS uit België kan je snel en professioneel je poort laten maken. Een defecte poort kan voor veel hinder zorgen. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk hinder ondervindt aan een defecte poort heeft ROMASS de herstelservice. De servicetechniekers staan 24/7 voor je klaar om je poort te maken. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan wij bij veel storingen binnen 2 uur en ten minste binnen 48 uur ter plaatse. Onze techniekers hebben jarenlange ervaring in het herstellen van alle merken en types poorten. Daarnaast worden onze techniekers jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Wanneer je een poort herstelling aanmeld bij ROMASS komt er zo spoedig mogelijk een technieker je kant op. Onze techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad van verschillende onderdelen beschikbaar zijn. Door de ruime voorraad van verschillende onderdelen wordt bij 95% van de poort herstellingen deze direct ter plaatse opgelost.

Online afspraak inplannen

Via de website van ROMASS kan je snel en eenvoudig online een afspraak inplannen om je poort te laten maken. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen, ontvangen we jouw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de definitieve afspraak in te plannen. Onze technieker komt op de afgesproken tijd bij je langs om de poort te herstellen. Nadat de poort is gemaakt, ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS verwijs ik je naar onze website.

In welke regio is ROMASS actief?

Dankzij het uitgebreide netwerk aan servicetechniekers is ROMASS actief in heel België. Of u nu een poort wilt laten maken in Brussel, Antwerpen, Brugge, Brasschaat of Diest. Voor de techniekers van ROMASS is dit geen probleem. Onze techniekers zijn woonachtig in heel België, waardoor wij meestal binnen 2 uur maar in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse zijn om uw poort te maken. Of het nu gaat om een garagedeur veer te vervangen, een loopwiel die kapot is of een defecte motor. Voor onze techniekers is dit geen probleem.