Gebruik maken van VVV bonnen

je zult wel van ze gehoord hebben. De VVV cadeaubonnen die landelijk besteed kunnen worden in plaats van geld. De VVV bon kent best een aantal voordelen.

 

  1. Natuurlijk is het eerste grote voordeel dat het geschikt is om iemand als cadeau te geven. Het heet nou eenmaal een cadeaubon. Wanneer je niet weet wat je voor iemand moet kopen, kun je die persoon gewoon een cadeaubon geven en dan kunnen ze de bonnen besteden waar ze maar willen.

 

  1. Je kunt de bedragen van de bonnen zelf samenstellen. Je kunt besluiten om één bon dat 50 Euro bedraagt te geven of je kunt hetzelfde gedrag samenstellen met meerdere bonnen die wat minder bedragen. Zo hoeft men het hele bedrag niet in één keer te besteden.

 

  1. Een cadeaubon heeft geen vervaldatum. Het is oneindig geldig, dus je hoeft je niet te haasten om het te gebruiken en het kan zelfs over een paar jaar gebruikt worden.

 

  1. Er is geen tekort aan plaatsen waar je de bonnen kunt besteden. Je kunt verschillende dingen ermee kopen zoals kleren, boeken, cd’s en nog veel meer. Verder kun je ook naar een café of restaurant gaan en daar wat eten of een lekkere cappuccino drinken. Het is ook handig om ermee een dagje naar een Dierentuin of pretpark te gaan.

 

  1. Om de website van de vvv bonnen inleveren winkels cadeaubonnen staat er dat een bon niet ingeruild kan worden voor geld, maar het is wel mogelijk op andere plaatsen. Verschillende websites bieden je de mogelijkheid om dat te doen en het kan te pas komen als je geld nodig mocht hebben.