Nieuwe sensaties bij het waterpijp roken

Wanneer je graag geregeld eens een waterpijp gaat roken in een shisha café, komt vroeg of laat vaak de stap om zelf een waterpijp aan te schaffen. Dat is natuurlijk handig om gezellig thuis van een waterpijp rookbeurt te genieten. Als je een ervaren shisha roker bent, heb je waarschijnlijk al vanalle smaken uitgeprobeerd en ken je je favorieten zeker al. Toch kan je nog steeds nieuwe dingen ontdekken om optimaal van je waterpijp te blijven genieten. Hieronder kan je verschillende tips lezen om uit te proberen met je vrienden, wedden dat ze verrast zullen zijn?

Wat je makkelijk eens kan uitproberen, is het mengen van verschillende shisha smaken. Wanneer je de waterpijp bereidt kan je dan twee of meerdere smaken met elkaar mengen. Zo kan je zelf allerlei combinaties uitproberen en ontdekken wat goed is. Enkele tips om je op weg te helpen: meng eens appel en munt tabak of ga voor aardbei gemengd met vanille smaak.

Een andere verbazend leuke tip waar je waarschijnlijk nog niet van gehoord hebt, is om eens een andere vloeistof in de waterpijp vaas te doen. De vloeistof heeft ook een grote invloed op de smaak van de rookwolk, dus je kan er allerlei lekkere combinaties mee maken. Probeer bijvoorbeeld eens met frisdrank, cola of fanta zullen hun typische smaak doorgeven aan de rook. Wat je ook kan doen is een alcoholische drank erin doen, zo schijnt witte wijn een lekkere combinatie te zijn met minder sterke smaken zoals bijvoorbeeld munt en is rode wijn erg lekker in combinatie met fruitsmaken.

Wat ook voor een verrassende sensatie kan zorgen, is ijsblokjes in het water in de vaas doen. Dat zorgt voor een heerlijk frisse rookwolk wat je sterk zal voelen bij het inhaleren. Ook kan je het water lichtjes aanlengen met melk, dat zorgt ervoor dat de rook dikker wordt.