Een goede waterpijp samenstellen

Een shisha waterpijp is in populariteit aan het stijgen. Veel jongeren roken deze waterpijp wel eens met hun vrienden. Dit kan zowel thuis als in een zo gehete sisha lounge. Stel nou dat je lekker thuis met vrienden de waterpijp wilt roken. Wat is dan een goede manier om te beginnen?

Het zijn eigenlijk een paar simpele, maar belangrijke stappen. De eerste stap is een goede verkoop plaats. Je kan een waterpijp in een winkel kopen, maar deze winkels zijn eigenlijk alleen in grote steden. Op het moment dat je afgelegen woont is een waterpijp bestellen op een online plat vorm het advies. Hierna ga je kijken welke waterpijp voor jou geschikt is. Kijk bijvoorbeeld naar de grote die je nodig hebt. Kies je er één met maar één of meerdere slangen. Vaak moet je in dit geval kiezen voor een iets grotere pijp dan dat je denkt. Uit ervaring blijkt namelijk vaak eerder een slang te kort komen dan er één over hebben. De derde stap is kijken naar de benodigde accessoires. Het is belangrijk om te kijken naar verschillende attributen. Het wordt aan geraden om meerdere slangen aan te schaffen. Ook een extra waterpijp vaas kopen is geen slecht idee. Dit heeft te maken met de variatie die je aan kan brengen in de smaken. Als je verschillende soorten vocht gebruikt in de vaas kan het zijn dat er één in de vaatwasmachine staat of vies is. Zo kan je leker door roken. De extra slang heeft te maken met de verschillende smaken fruit tabak. Dit is gelijk de laatste stap. Oriënteer je in de verschillende soorten tabak. Je kan hiermee oneindig veel kanten op. Er zijn sowieso al veel smaken, maar deze smaken worden ook regelmatig nog gecombineerd. Op deze manier krijg je een heleboel verschillende soorten shisha smaken. Met deze stappen kunnen jij en je vrienden genieten van een lekkere waterpijp.