Bruiloft DJ voor trouwfeesten en bruiloften

Wanneer u binnenkort gaat trouwen en niet een traditioneel feest wilt geven is misschien een hippe bruiloft DJ wel iets voor u. Wij hebben al veel ervaring met verschillende trouwerijen en weten zo ondertussen wel welke muziek daarbij zeer geliefd is, als het niet om de traditionele bruiloften gaat. Onze betrokken bruiloft DJ zal compleet met een goed samengestelde licht- en geluidsset ervoor zorgen dat het een bruiloft wordt die u nog lang zal heugen en uw gasten ook. Wanneer u zelf specifieke wensen of idee├źn heeft is het belangrijk dat u dat aan ons doorgeeft zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u de juiste bruiloft DJ krijgt. In het kennismakingsgesprek kunt u aangeven welke muziek u wenst, maar ook welke nummers er beslist niet gedraaid mogen worden. Er kan dan rekening gehouden worden dat sommige nummers erg gevoelige liggen bij bijvoorbeeld mensen die onlangs een geliefde hebben verloren en dit nummer bij de uitvaart te horen was. Houden u en uw partner van top 2000 muziek of van house , bij ons kunt u alles bespreekbaar maken. Wij zullen er voor zorgen dat de bruiloft DJ u volledig tegemoet komt. Vlak voor de grote dag zullen wij alles nog weer eens doorspreken.