Continue werking van uw overheaddeuren

Bedrijven anno 2017 zijn erg afhankelijk van hun overheaddeuren. De installaties zijn onmisbaar voor de doorstroom van de bedrijfsactiviteiten en veiligheid van het bedrijfspand en diens medewerkers. Een goede werking van de overheaddeuren is dus een must-have voor organisaties. Gevolgen van een niet naar behoren functionerende overheaddeur zijn:

  • Niet- of geringe uitvoering van de bedrijfsactiviteiten
  • Veiligheid van medewerkers, klanten of leveranciers kan niet gewaarborgd worden
  • Verdere slijtage en verval van de overheaddeur

Onze monteurs beschikken over een groot scala aan materialen en voeren hun werkzaamheden volgens de gestelde richtlijnen uit. Verder krijgen de monteurs continue trainingen en bijscholing, hierdoor beschikken zij over kennis van de nieuwste materialen en technieken. Mede hierdoor kunnen de meeste reparaties direct uitgevoerd worden waardoor stilstand van uw overheaddeur voorkomen wordt.

Naast het uitvoeren van reparaties zorgt ROMASS Business er ook voor dat de continuïteit van uw overheaddeur gewaarborgd wordt. Onze monteurs zorgen voor preventief onderhoud zodat de deur in de toekomst zal blijven werken. Verder zal de monteur advies en tips geven om op een optimale wijze gebruik te maken van de overheaddeur en hoe deze het beste kan worden onderhouden.

Wilt u ervoor zorgen dat uw overheaddeuren onderhouden en in goede staat verkeren? Sluit dan één van de serviceovereenkomsten van ROMASS Business af. Hiermee kunt u zelf uw pakket samenstellen en kunt u zelf bepalen wat het beste bij u past. De serviceovereenkomsten komen in drie varianten:

  • Keuring;
  • Keuring en onderhoud;
  • Op maat

Bekijk snel wat de pakketten inhouden en wat de beste keuze is voor uw bedrijf op onze site.