Het juiste materiaal altijd bij de hand

Zonder het juiste materiaal kom je niet ver. Of het nou gaat over sporters, accountants, constructiemedewerkers, architecten of zelfs dokters.  Om even een simpel voorbeeld te noemen: Een hockeyspeler heeft er vrij weinig aan om in een rugby outfit een wedstrijd te gaan spelen. Het punt wat hier gemaakt wordt is voor iedereen wel duidelijk. Echter zijn er veel mensen die regelmatig toch het verkeerde materiaal aanschaffen (verkeerde betekent hier (voor hun) niet het juiste materiaal). Maar waarom is het beschikken over het juiste materiaal zo belangrijk?

Door te beschikken over het juiste materiaal is het mogelijk om, op het gebied van zelfontwikkeling, het beste uit jezelf naar boven te halen. Kijk maar naar sporters, zij kunnen zo hard en goed trainen als zij willen, maar als zij niet over het juiste materiaal beschikken dan kunnen zij alsnog niet het beste uit zichzelf naar boven halen. Een andere reden dat mensen moeten beschikken over het juiste materiaal is om anderen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Dit is vooral van belang bij trainers / coaches (denk hierbij aan trainingsmateriaal en oefenstof) en in de zorgsector (ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten, hulpverleners, etc.). Voor BHV-ers is dit ook van groot belang, aangezien zij vaak grote groepen mensen tegelijk moeten helpen, begeleiden en ten allen tijden kalm moeten houden. Maar hoe kunnen BHV-ers eigenlijk aan de juiste spullen komen zonder een groothandel of ziekenhuis aan te hoeven spreken?

Het antwoord hierop is tegenwoordig vrij eenvoudig, namelijk het internet. Op internet zijn talloze websites / webwinkels die de juiste benodigdheden voor BHV-ers aanbieden.  Zo kun je verschillende benodigdheden online bestellen. Enkele producten die BHV-ers online kunnen bestellen zijn:

  • BHV Trainingsset Basic                (4-delig)
  • BHV Trainingsset Extra                (5-delig)
  • BHV Trainingsset NIBHV            (10-delig)
  • Oranje Kruis BHV Examenset     (16-delig)

De BHV trainingsset komt dus voorbij in alle soorten en maten. Uiteraard kun je online ook een complete verbandkoffer bestellen, indien je daar meer behoefte aan hebt.

Mocht je meer willen weten over een BHV-trainingsset, bezoek dan de volgende website: www.schoens-safety.nl/