Word lid van de Seidensticker fanclub – laat je overtuigen door kwaliteit

Overhemden van Seidensticker: wereldberoemd om hun perfecte afwerking en constant hoge kwaliteit. Kwaliteit waar je op kunt rekenen en een persoonlijke en tot in de details verzorgde service, daarin maken wij het onderscheid. Seidensticker overhemden kunnen in alle omstandigheden gedragen worden, steeds comfortabel en stijlvol.

Seidensticker, een kwaliteit en traditie waar je op kan rekenen
De Seidensticker topcollectie, niets meer maar vooral ook niets minder! Echt vakmanschap en het gebruik van alleen de allerbeste stoffen hebben van de Seidensticker overhemden een maatstaf van kwaliteit gemaakt. Seidensticker, dat is een degelijke Duitse traditie waar je op kunt vertrouwen, zonder daarbij het gevoel voor mode en stijl kwijt te raken.

Perfect passende en stijlvolle overhemden voor elke man
Bij Seidensticker overhemden heb je altijd de keuze uit verschillende fits of pasvormen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en de gelegenheid waarvoor je het overhemd wilt dragen kies je dus voor een super slim, regular of slim fit (met een lichte stretch). Zo vind je altijd wel een Seidensticker shirt dat je past als gegoten.

Seidensticker

Seidensticker

Daarnaast heeft Seidensticker vier collecties, telkens aangepast aan een andere fit.

• Seidensticker Uno
De Uno-collectie legt dezelfde accenten als de Splendesto shirts. Het belangrijkste verschil is dat ze licht getailleerd zijn al hebben ze nog steeds een rechte pasvorm. Deze overhemden zijn bijzonder veelzijdig en kunnen op veel verschillende gelegenheden gedragen worden. Deze mooie hemden zijn eenvoudig om te strijken (easy iron).

• Seidensticker Splendesto
De collectie Splendesto overhemden is een regular fit collectie. Met een normale taillering bieden ze de perfecte vorm voor een ideaal draagcomfort en ogen deze hemden erg modieus zonder daar met minder comfort voor te betalen. Daarbij is de Seidensticker Splendesto collectie verkrijgbaar in extra grote maten en je kan er zelfs wel een boordmaat 54 in terugvinden. Splendesto overhemden zijn trouwens strijkvrij.

• Seidensticker Uno superslim
De naam zegt het al, de Uno superslim collectie van Seidensticker is een toevoeging aan de Uno-collectie. Hier vind je pasvormen als een extra getailleerde slim fit voor een bijzonder scherpe look. En geen probleem als je niet kan strijken, ook deze hemden zijn (bijna allemaal) strijkvrij.

• Seidensticker Schwarze Rose
De Scharze Rose overhemden-collectie vormt een combinatie van traditie en moderniteit. Deze hemden bezorgen je een stijlvolle exclusieve uitstraling en ze zijn herkenbaar aan de zwarte roos die linksonder op de overhemden te zien is. Geen grote merknaam maar een discrete verwijzing naar de kwaliteit en looks die je van een Seidensticker Schwarze Rose mag verwachten. Bovendien zijn alle Schwarze Rose overhemden ook nog eens strijkvrij.
Seidensticker shirts kunnen rekenen op een schare trouwe fans en hun aantal groeit met de dag. Wie verwondert het dan dat deze Duitse fabrikant van overhemden inmiddels tot de populairste merken in Europa behoort? Wie eenmaal een Seidensticker overhemd gekocht heeft wordt meteen een levenslange fan. De hoogwaardige kwaliteit, het feit dat de meeste Seidensticker shirts strijkvrij zijn, de productie in 100% katoen… stuk voor stuk redenen waarom onze klanten voor een Seidensticker te kiezen.

seidenstcicker voor mannen