Stage lopen bij Stage auto huren op Curacao

Ben JIJ op zoek naar een leuke uitdagende stage plek? En zou je dit het liefste doen op een zonnig eiland, waar mensen gewoon je eigen taal spreken? Waar het weer lekker is, de sfeer gezellig en de collega’s leuk? Denk dan eens na over een stage op Curacao. Specifieker, denk eens na over een stage bij een auto verhuurbedrijf. Zoek eens op: ‘stage auto Curacao‘. Ik beloof je dat je daar geen spijt van zult krijgen. Wij beschikken over de leukste stage en werkplek op heel het eiland. Veel van onze vaste werknemers zijn mensen die een aantal jaren geleden stage bij ons zijn komen lopen. Zij hebben het zo naar hun zin gehad dat ze een paar jaar later weer komen solliciteren, of soms zelfs gewoon blijven om hier een leven op te bouwen, terwijl ze hun studie op afstand voortzetten tot zij hun diploma hebben. Stage lopen bij ons is alsof je deel uit maakt van een familie, wij vinden de sfeer erg belangrijk en selecteren dan ook zeker op persoonlijkheid wanneer wij sollicitatie gesprekken houden. Deze kunnen overigens prima over de telefoon of via Skype gehouden worden Zo krijgen we een goede eerste indruk van elkaar en krijg je een idee met wie je te maken hebt, maar wij ook. Wij zijn al jaren 1 van de meest drukke bedrijven op Curacao en dat merk je. We zijn zeker in het hoogseizoen 7 dagen per week open van 9 tot 9 en we werken in verschillende ploegen. Ben je nieuwsgierig geworden, of denk je al meteen: Dat is wat voor mij? Kijk dan snel op: www.stageautohurenopcuracao.nl en wie weet spreken wij elkaar dan snel!