Domeinkorting: Popcorn Time Artikel

hier is een illegale versie van Netflix, en het groeit sterker.

Het heet Popcorn Time – een systeem waarmee u films streamen in een gelikte interface die ziet er net als Netflix, behalve dat u toegang tot alle van de off-limits goodies te hebben. Om het te gebruiken, zou u hebben over het algemeen om een programma dat organiseert en torrents films te installeren, maar nu het team heeft gelanceerd Popcorn Time Online , een versie die speelt direct in uw browser.

Canadezen en anderen hebben gekregen rond dit door het gebruik van VPN’s, maar Netflix kondigde vorige maand dat het zou worden kraken neer op VPN gebruik.

Om de nieuwe in-browser Popcorn Time gebruiken, moet u “Torrents Time ‘, de browser plugin die de hele zaak in staat stelt te downloaden. De ontwikkeling team beweert dat de plugin heeft een ingebouwde VPN – een’ virtual private network ‘dat houdt uw browsen anoniem – en de mogelijkheid om Airplay of Chromecast waar u naar kijkt.

Netflix is kraken naar beneden.  De meeste mensen hebben niet de behoefte om te leren hoe om films via internet te downloaden, omdat de meeste mensen gewoon Netflix gebruiken voelen. Veel van deze mensen ook gebruiken illegaal , niet per se in de VS, maar in landen als Canada, waar hun Netflix bibliotheek is enorm inferieur aan de Amerikaanse opties.

Hollywood's minst favoriete Illegale streaming-site, Popcorn Time, weer online
Bron:

Canadezen en anderen hebben gekregen rond dit door het gebruik van VPN’s, maar Netflix in januari aangekondigd dat zij zou worden kraken neer op VPN gebruik. Er zijn genoeg mensen die VPN’s gebruiken voor volstrekt legitieme doeleinden, zoals de bescherming van hun computers of proberen om toezicht te ontwijken, en N etflix  probeert om emissierechten te maken door te laten  militaire leden op bases om VPN’s te gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix .

Maar veel mensen zullen gewoon massaal naar diensten zoals Popcorn Time Online, een laatste bastion voor mensen die niet zal worden verteld dat ze kan niet kijken naar online Comedy Central in Canada wanneer ze verdomd goed alstublieft.