cross climate banden

Cross climate banden: een zomer- en winterband in één

Tegenwoordig rijden steeds meer mensen in de winter op speciale winterbanden omdat deze beter geschikt zijn voor koude weersomstandigheden en om in de sneeuw te rijden.  Na de winter gaan de winterbanden in de opslag en gaan de zomerbanden er weer om. Ieder jaar moeten de banden dus twee keer worden gewisseld en uitgelijnd. Dat zorgt voor drukte bij de garagebedrijven en je moet dus twee keer met je auto naar de garage om het te laten regelen. Maar nu hoeft dat niet meer.

Kies voor cross climate banden

Want er zijn nu de Michelin cross climate banden en die kunnen gewoon het hele jaar blijven zitten. Die hoef je niet meer te wisselen want ze zijn geschikt voor iedere weersomstandigheid. Ongeacht de temperatuur en of het nu droog is of regent. De banden hebben altijd goed grip op de weg en je rijdt altijd zo zuinig mogelijk. Want ook dat maakt een verschil. Rijd je niet op de juiste banden dan verbruikt je auto meer brandstof en ben je dus duurder uit als je gaat tanken. Met de banden van Michelin heb je dat probleem niet.

Rijd moeiteloos in alle weersomstandigheden met de cross climate banden

Je rijdt het hele jaar met plezier en je voelt je veilig op de weg. Of het nu ijzelt of het is buiten 30 graden, de banden van je auto houden zich prima en jij kunt veilig de weg op. Vele veilige kilometers kun je rijden met de nieuwe banden van Michelin.