Butter Project, de veilige manier om films te streamen

Er vindt de laatste tijd veel verandering plaats op het internet. Vooral wanneer het gaat om het downloaden en streamen van films en series. De grens tussen legaal en illegaal wordt steeds groter en zo ook de mogelijkheid om op een legale manier de nieuwste films te kunnen bekijken.

Butter is een nieuw project dat binnenkort van start zal gaan met het aanbieden van legale films. Deze films zijn legaal omdat deze óf rechtenvrij zijn óf omdat de rechten ervoor gekocht zijn. Met Butter kun je daarom veilig, vertrouwd en zonder zorgen een leuke film bekijken. Downloaden is niet nodig omdat alles via streaming werkt. Dit betekent dat je geen bestanden op jouw computer plaatst en eigenlijk alles uit de lucht haalt.

Het filmaanbod van Butter is, voor zover we weten, nog vrij beperkt. Of er binnenkort al de nieuwste films op staan is niet te zeggen, maar waarschijnlijk zal dit niet zo zijn. Rechtenvrije films zijn namelijk al vrij oude films of films van onbekende filmmakers. De nieuwste films en series zal je dus ergens anders moeten gaan bekijken.

Wanneer het project Butter af is is nog niet helemaal bekend. Wel weten we dat ze vrij ver zijn met de ontwikkeling ervan. Het is nog even afwachten wanneer ze zullen gaan lanceren. Tot die tijd zal je het moeten doen met torrents of andere downloads.