Polypropyleen kunststof lassen

Heeft u een ervaren bedrijf nodig dat gespecialiseerd is in het lassen van kunststof? In deze blog vertellen wij u meer over kunststof lassen. Wij staan voor u klaar wanneer u een serie of enkele producten wilt laten maken. Wij kunnen in principe iedere vorm voor u produceren. Naast dat wij kunststof lassen, kunt u ons ook inschakelen om kunststof te laten repareren. Kunststof lassen wordt ook wel eens toepast op het repareren van autobumpers.

Polypropyleen kunststof lassen

Kunststof lassen wordt voor verschillende soorten kunststof toegepast. In deze blog leggen wij het lassen van twee soorten kunststof uit, waaronder het lassen van PP kunststof. Dit zijn producten van polypropyleen, dit is een veel gebruikt soort kunststof dat gemakkelijk te lassen is. Het wordt ook wel polypropeen genoemd omdat dit iets makkelijker in de volksmond ligt. Kunststof lassen van polypropyleen is vooral erg gemakkelijk omdat het bestand is tegen chemische aantasting. Daarnaast weert het bacteriën en heeft het daardoor een zeer lange levensduur.

Polyethyleen kunststof lassen

Naast polypropyleen lassen wij ook polyethyleen. Polyethyleen is de meest gebruikte soort kunststof ter wereld. Het wordt veelal gebruikt voor onder andere plastic flesjes, verpakkingen en elektrische kabels. Dit gebeurt door verhitting en het omsmelten van plastic. Ook het kunststof lassen gebeurt door het verhitten van plastic, waarna het naadloos aan elkaar vast wordt gelast.

Meer informatie over kunststof lassen?

Bekijk onze website voor meer informatie, of houd deze blog in de gaten. Wij schrijven namelijk vaker van dit soort berichten, om onze lezers op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen het lassen van kunststof en kunststof repareren.