Gratis antwoorden van de Logo Quiz

Bij deze quiz is het de bedoeling om logo’s van bedrijven te raden. Er is een variant van deze quiz waarin je vooral Amerikaanse bedrijven zult tegenkomen, alsmede internationale bedrijven, maar je hebt ook een app met hoofdzakelijk Nederlandse bedrijven. De quiz met Amerikaanse bedrijven is wel een stuk lastiger, maar desalniettemin nog altijd erg leuk om te spelen. Deze game is te downloaden voor iPhone en Android gebruikers. Je kunt kiezen voor de betaalde versie, maar er is ook en gratis versie.

Antwoorden

Als je het spel hebt gedownload kan het zijn dat je sommige logo’s niet herkent. Dat is geen ramp, want door antwoorden op te zoeken kun je precies zien van welke bedrijven deze logo’s zijn. Zo kun je het spel verder uitspelen en hoef je niet vast te lopen als je deze logo quiz gaat spelen. Appverslaafd.nl is een website die we hiervoor aanraden.
Er zijn misschien ook websites te vinden die zelfs geld vragen om de antwoorden van een quiz of game in te mogen zien. Als je het spel heel graag wilt winnen kun je dit doen, maar wij raden het niet aan om dit te doen. Er is vast wel een website te vinden waar je geheel gratis de antwoorden kunt vinden. Het kan wel zijn dat niet alle antwoorden van een bepaalde quiz op de website zijn te vinden. Deze zijn bijvoorbeeld nog niet bijgewerkt. Als je elders, tegen betaling, wel alle antwoorden kunt vinden en je bent een echte liefhebber van de game dan kun je overwegen om te betalen.