Far Cry 4, de game die je niet mag missen!

Far cry 4 kopen? Ik zou het doen! In de wereld van Kyrat ( een fictieve Himalyaanse regio) rijd je zo het ravijn in met een tuktuk, word je achterna gezeten door neushoorns, steek je de boel in brand en voer je diverse missies uit. Jij speelt als Ajay Ghale, een jongeman die terugkeert naar zijn geboorteland. Hij wil de laatste wens van zijn moeder vervullen, zij wilde dat haar as uitgestrooid zou worden in het land dat ze 25 jaar geleden ontvluchtte vanwege de burgeroorlog. Wat Ajay Ghale niet wist, is dat zijn familie al jaren met weinig succes vecht tegen de koning, Pagan Min. Vecht mee aan de bevrijding van Kyrat, en maak daarbij gebruik van een van de vele wapens die er beschikbaar zijn. Vecht samen met het leger van de familie Ghale, “het gouden pad” om Pagan Min te overwinnen!

Wat is Far Cry 4 voor game?

Far cry 4 is een actiespel waarin de speler in een eerste persoon gezichtsveld speelt, beter bekend als een first- person shooter. Jij kijkt door de ogen van Ajay Ghale de wereld in. En wat voor een wereld! De meest mooie en realistische vergezichten komen voorbij in dit spel, waardoor alles nog realistischer word. Schitterend groene heuvels, imposante besneeuwde bergtoppen en levensechte dieren zorgen ervoor dat jij je helemaal mee laat slepen in dit geweldige spel.

In de loop van het spel krijg jij diverse missies die voltooid moeten worden. Maar daarnaast is er nog zoveel meer te doen. Ga jagen, probeer een betere uitrusting te verdienen, ga op zoek naar verborgen locaties en help de bevolking waar je kunt. Er is zoveel te zien, te doen en te ontdekken, dat jij vele uurtjes zoet zal zijn met dit spel, en er veel plezier aan kan beleven. Enthousiast geworden? Klik dan op een van de linkjes en ga snel Far cry 4 bestellen!

Far Cry 4 bestellen