Spuiterij Geraerts en het printen op plaatmateriaal

Net zoals bij kleding, zijn er ook bepaalde trends onder interieur styling. Zo kan uw huis ook ‘in de mode’ zijn. U vindt de trends onder andere in magazines en in televisieprogramma’s. Bent u iemand die deze trends graag volgt en van al het nieuws op de hoogte wil blijven? Dan heeft u vast al gehoord over het printen op plaatmateriaal

Over het printen op plaatmateriaal

U kunt plaatmateriaal laten beprinten bij Spuiterij Geraerts. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het beprinten en bespuiten van materialen. Dingen die u bijvoorbeeld kunt laten printen zijn deuren, wanden, plafonds en nog veel meer andere plaatmaterialen. Dit betekent niet dat er een deur geprint wordt, maar er wordt een deur door de printen gehaald zodat er iets op komt. U kunt bijvoorbeeld als u toe bent aan een nieuwe deur, uw oude inleveren bij de spuiterij en zij zullen deze beprinten met een print, foto of tekening naar keuze. De vrijheid hierin is zo goed als oneindig. Omdat u uw oude deur hergebruikt is het een zeer milieuvriendelijke manier van stijlen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe het werkt? Of over Spuiterij Geraerts? Ga dan naar de website voor alle informatie. U vindt hier ook de contactgegevens zodat u vragen en/of opmerkingen kunt achterlaten.