Sneller internet met glasvezel

Er wordt elke dag van het jaar gewerkt aan nieuwe en snellere internet verbindingen. Het belang hiervan is groot en daarom wordt er zo hard aan gewerkt om de zo snel mogelijke verbindingen te realiseren. De draden die aangesloten zijn op het modem zijn onze internet kabels en die zijn meestal gemaakt van koper. Die zorgen ook nog steeds voor een goede, stabiele verbinding, maar sinds glasvezel is het verschil duidelijk te merken. Glasvezel komt uit Azië en kan op hele hoge snelheid data overbrengen, waardoor de snelheid van het internet met grote maten toeneemt. Ben jij ook klaar voor glasvezel?

Glasvezelbekabeling zijn dunne, sterke draden die signalen veilig en betrouwbaar kunnen overbrengen op lange afstanden en met een hele hoge snelheid, wat de snelheid van het internet eigenlijk bepaald en waardoor de je een snelle verbinding krijgt. Glasvezel blijft zich ook nog ontwikkelen, waardoor de topsnelheid van glasvezel nog niet behaald is en nog steeds niet bekend is wat voor snelheden qua internet deze techniek kan halen. Glasvezel wordt al langere tijd gebruikt in Azië en is sinds kort populair aan het worden in Nederland. In Nederland zijn er ongeveer 700.000 huishoudens die gebruik maken van een glasvezelbekabeling voor de internetverbinding. Optinet is een bedrijf die dit erg goed kan aanleggen en kan zorgen voor een snelle internetverbinding bij jouw op kantoor.

Brand-Rex is een aanbieder die samenwerkt met Optinet en die allerlei soorten glasvezel heeft ontwikkelt en kan zorgen voor snelle verbinding van het internet. De technieken van Brand-Rex worden ook wel glasvezelblaastechnieken genoemd. Dit betekent dat er een aantal buisjes zijn waardoor de glasvezel wordt heen geblazen. Een erg handige, snelle en effectieve manier van gebruik van glasvezel. Brand-Rex weet zich hiermee te onderscheiden en is een zeer betrouwbare partner voor Optinet.

Glasvezel is de toekomst van internet en zorgt ervoor dat wij steeds sneller gebruik kunnen maken van het internet. Stap dus nu over en ervaar het zelf!